A konyhabútor tervezés főbb szempontjai!

étkező és konyhabútor

étkező és konyhabútor

Napjainkban a konyha kialakítása a mindennapi használat egyszerűsítését, a mozdulatok, és a munkavégzés folyamatát segíti. A konyha berendezése, a konyhabútor tervezése során az ételkészítés menetét kell, hogy kövesse, többnyire a jobbkezességet, azaz balról jobbra. Az élelmiszereket többnyire a hűtőben és kamrában tároljuk. A főzést a szükséges alapanyagok elővételével kezdjük, ezért érdemes a hűtőt és a kamrát az első helyre helyezni. Ha az asztal közvetlen közelében van, akkor a kamra ajtaját úgy kell felszerelni, hogy az asztallal ellentétes irányba nyíljon ki, így az étel elhelyezése akadálymentes lesz! Az előkészítő asztalon vagy pulton, dolgozzuk fel a nyers élelmiszereket, tisztítjuk, hámozzuk, felvágjuk, szeleteljük. A mosogatót, ezért érdemes a közvetlen közelbe szerelni, így könnyedén moshatjuk, áztathatjuk, öblíthetjük az élelmiszereket és időt is meg takaríthatunk. Általában a mosogató alatt tároljuk a szemetesvödröt. A konyhabútor tervezés során, melyet az admiralstudio.hu oldalon kérhet, ezeket a szempontokat is figyelembe veszik!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>