Fetish, avagy a korlátok nélküli vágy beteljesülése

A fetish abszolút a tabu témák közé sorolható, mégis egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik, ugyanis a világ egyre nyitottabb az extrém szexualitásra. Új izgalmakat keresve, egyre inkább kitolódnak a szexualitás határai. Már nem számít különlegesnek a bilincs, a paskoló, korbács, szemkötő használata, már-már minden jó „háztartásban” megtalálhatóak ezek a segédeszközök.

Ki ne ábrándozott volna el egy kis rosszalkodásról. Párod valami rosszat követett el? Vigyetek szexuális életetekbe egy kis extrém játszadozást. Fenekeld el partnered egy paskolóval, mutasd meg neki ki a domináns.

A gyönyör rabságába fogtok kerülni. Tegyétek még izgalmasabbá szenvedélyes éjszakátokat. Hagyd, hogy párod lebilincseljen, és nem állhatsz ellen kényeztetésének. Nincs menekvés az orgazmus elől. A vágy és a kéj elárasztja majd a tested és alig várod, hogy a csúcsra juthass.

Amik eddig csak az emberek legvadabb vágyaidban léteztek, mint például a bandázs, maszk, nyakörv, mellcsipesz, szájpecek, vagy szájgolyó, szájfeszítő horog, mellbimbószívó, azok mára mondhatni általánossá váltak. Egy extrém szexuális forradalom van kibontakozóban, melynek előfutára például az electro szex.

Ez a folyamat odáig vezetett, hogy a képzeletnek már semmi sem szab határt a gyógyászati eszközöknek (tűk, katéterek, nőgyógyászati kacsa), nagy ökölnek, és a sado-mazo eszközöknek köszönhetően.

A BDSM világa egyre többeket hódít meg, és ebben a világban az izgalom tárgya maga az eszköz, nem pedig a kínzás.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>